Wigilia
|
Sposób na wigilię firmową !Firmowe spotkania wigilijne to doskonały sposób na poprawę stosunków między współpracownikami i budowanie wzajemnego zaufania. Rodzinna i ciepła atmosfera staje się już tradycją w zakładach pracy. Istotnym elementem firmowej wigilii jest świąteczny stół z tradycyjnymi potrawami i ciastami. Chętnie pomożemy Państwu w organizacji i zatroszczymy się o to aby firmowe spotkanie było szczególnie uroczyste. Przygotujemy wyśmienite menu, dostarczymy we wskazane miejsce i zadbamy o odpowiednią prezentację potraw. Nasza obsługa dyskretnie i fachowo zadba o to, by w ten wyjątkowy dzień niczego nie zabrakło Państwu i Państwa Gościom. Wielkopolskie, dolnośląskie, lubuskie Obsługujemy wigilie oraz inne przyjęcia firmowe w takich miastach jak: Poznań, Wrocław, Leszno, Lubin, Polkowice, Legnica, Głogów, Gostyń, Jarocin, Kalisz, Rawicz, Zielona Góra, Sulechów, Świebodzin i okolice. Jeśli Twoje przyjęcie odbywa się w innej miejscowości niż wymienione ale znajduje się na terenie województwa wielkopolskiego, dolnośląskiego lub lubuskiego to jest w naszym zasięgu. Przykładowe menu na wigilię firmową Poniżej prezentujemy przykładowe menu. Jest to propozycja, którą możemy modyfikować tak aby jak najlepiej dopasować ją do Państwa potrzeb. Menu wigilijne Owoce na bufecie Obiad / kolacja (2,5 porcji mięs na osobę) Zupa podana na bufecie w kociołku (do ustalenia) Barszcz czerwony + krokiet z kapustą i grzybami Barszcz czerwony + krokiet z ciasta francuskiego z grzybami Barszcz czerwony + uszka Zupa grzybowa z grzankami na maśle Zupa rybna Krem z borowików z grzankami Dania główne Karp smażony z migdałami Karp pieczony na wywarze z ciemnego piwa Filet z dorsza panierowany Klopsiki rybne z warzywami w sosie koperkowym Schab pieczony ze śliwką Schab pieczony w maladze Schab pieczony w cieście francuskim Filet z pstrąga w sosie kurkowym Filet z morszczuka z sosem cytrynowym Dodatki ciepłe Ziemniaki gotowane z koperkiem Ziemniaki pieczone w mundurkach Pierogi z kapustą i grzybami Chrupiące pierogi z nadzieniem ruskim Kapusta biała zasmażana Kapusta czerwona zasmażana Surówka z selera z rodzynkami Surówka z kapusty białej z kukurydzą Napoje (1 litr na osobę) Woda min. z cytryną Napoje owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) Kompot z suszonych owoców Kawa, herbata Kawa w warniku Wybór herbat smakowych Mleko, cukier, cytrynki Ciasto (2 sztuki na osobę) Piernik Makowiec Sernik z rodzynkami Babka świąteczna Zimne zakąski (2 porcje na osobę) Śledź po polsku Ryba po grecku Karp w galarecie Pstrąg w galarecie Łosoś z pastą śmietanowo-brokułową Schab w galarecie Sałatka ryżowa z łososiem Sałatka śledziowa z ziemniakami Sałatka ryżowa z tuńczykiem Sałatka jarzynowa Pieczywo, masło Pozostałe informacje Dojazd we wskazane miejsce w cenie menu Obsługa kelnerska w cenie menu Zastawa, podgrzewacze w cenie menu Obrusy, serwetki w cenie menu Świeczniki, świeczki w cenie menu Dekoracja stołu szwedzkiego z akcentami świątecznymi na stoły w cenie menu Kwiaty na stoły w wybranym kolorze w cenie menu Podana cena menu jest ceną z VAT Nie doliczamy żadnych dodatkowych opłat Napoje niegazowane podajemy w dzbankach
* proponowane menu można oczywiście zmienić zarówno pod względem potraw jak i ceny. Cena menu ustalana jest indywidualnie w zależności od ustalonego menu i liczby osób na spotkaniu wigilijnym. Dodatkowe atrakcje i wyposażenie Udziec, prosie, indyk, dzik lub jeleń pieczone w całości (od 300 zł) - udekorowane warzywami i płonącymi racami, krojone i serwowane przez kelnerów. Do mięs odpowiednie dodatki takie jak kasza po staropolsku, kapusta kiszona z grzybkami i sosy.
Fontanna czekoladowa (od 250 do 450 zł) - słodka atrakcja nie tylko dla najmłodszych gości. Najlepsza belgijska czekolada w towarzystwie owoców sezonowych oraz ciasteczek. Posiadamy fontanny różnej wielkości.
Carving (80 zł) - rzeźbione warzywa i owoce nadadzą klasy potrawom i stołom czyniąc je niepowtarzalnymi. Arbuzy, melony, bakłażany, marchewki, papryczki, jabłka, ogórki czy kabaczki na pewno zrobią wrażenie na Twoich gościach. Ceny zależą od dostępności owoców i warzyw oraz ich wielkości. Cennik przygotowujemy indywidualnie.
Stoliki koktajlowe z pokrowcem stretch (20 zł) - stoły koktajlowe są niezastąpione przy organizacji przyjęć w formule na stojąco. Są praktycznym rozwiązaniem na krótkich przyjęciach (trwających do 3 godzin), podczas których wszystkie potrawy podawane są na bufety. Stoliki ubrane w białe pokrowce ze stretchu pełnią jednocześnie rolę dekoracyjną, nadając sali elegancji.
Stoły prostokątne (20 zł) - jeden stół nie wystarczy dla 20 osób. Mamy na to sposób. Nasze mobilne i przenośne stoły cateringowe można ustawić na różne sposoby tak aby wykorzystać optymalnie przestrzeń w pomieszczeniu i dostarczyć gościom odpowiedni komfort. Dekoracje stołów - obrusy, zastawa stołowa, serwetki, świeczniki, świeczki, opięcia, wazony i kwiaty są już ujęte w proponowanym menu. Nie pobieramy dodatkowych opłat za podstawowe wyposażenie i dekoracje.
Konsultacje przed wigilią Koordynator - osoba odpowiedzialna za pomoc przy planowaniu uroczystości. Przyjedzie na miejsce wydarzenia i pomoże wybrać najlepsze rozwiązania. Będzie także czuwać w trakcie przyjęcia aby wszystko się powiodło. Konsultacje są u nas standardem i są bezpłatne. Wiemy jak duże znaczenie ma dbałość o szczegóły i zrobimy wszystko co w naszej mocy aby po przyjęciu pozostały jak najlepsze wspomnienia.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt >>
*Oferta potraw i usług firmy cateringowej nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, a zatem złożenie zamówienia przez klienta nie oznacza natychmiastowego zawarcia umowy.
|
Kom. 507 269 269, e-mail: catering@best-catering.pl © Best Catering |